Oletteko suunnittelemassa yritysjuhlaa tai virkistyspäivää? Tai kenties tarvitsisitte somistusapua yritystiloihinne.

Humu auttaa mielellään!

Yritysjuhlat & virkistyspäivät

Oletteko suunnittelemassa yritysjuhlia tai virkistyspäivää?

Humu auttaa järjestämään ikimuistoiset illanvietot paikallisia yhteistyökumppaneita apuna käyttäen. Tahdotte sitten perinteiset yritysjuhlat ohjelmanumeroineen tai virkistyspäivän luonnossa, hyvällä ruoalla kruunattuna, nämä onnistuvat molemmat . Ole yhteydessä niin järjestetään juuri teidän yrityksen tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Juhlien järjestäminen onnistuu suuremmallekin seurueelle.

Somistussuunnittelu & kestokukkatyöt yritystiloihin

Humu tekee somistussuunnittelua kaikenlaisiin yritystiloihin. Humu käyttää somistuksissa paljon kestäviä ja vehreitä kestokukkia sekä kasveja. Kestokasvit tarvitsevat vain vähän huoltoa sekä ovat allergiavapaita. Kestokasvit ovatkin hyvä vaihtoehto aidoille kukille.

Humu vuokraa kestokasveja yritysten tarpeisiin sekä käy vaihtamassa kukkien tunnelman ja tyylin aina kauteen sopivaksi. Kesällä kauniita kesäkukkia ja jouluksi tunnelmallista punaista sekä talven tuntua. Ekologista ja sujuvaa.

KukkaHumu myy kestokukkia, joten jos kestokukkien ostaminen olisi teille sopivampi ratkaisu, olkaa yhteydessä KukkaHumuun. Tutustu KukkaHumun palveluihin osoitteessa www.kukkahumu.fi