KukkaHumu tekee tilauksesta upeaakin upeampia kukkatöitä, jotka kukkivat ikuisesti! KukkaHumu on erikoistunut kestokukkatöihin ja tekee kimppuja, vieheitä, rannekukkia, seppeleitä, asetelmia sekä installaatioita tilauksesta.

Kukkatöistä laitetaan aina ennen toimitusta ensimmäinen kuvavedos asiakkaalle. Yksi muokkauskerta kuuluu kukkien hintaan. Kimppuihin sisältyy aina valkoinen satiininauha kukkien varteen, vieheeseen kuuluu rintaneula ja kukkarannekkeisiin kaunis helmistä punottu ranneke. Kukkien hinnat ovat alkaen hintoja ja jokainen kimppu hinnoitellaan käytettyjen kukkien mukaan. Asiakas voi antaa myös budjetin jonka mukaan kukkatyö valmistetaan.

Jos kukkakimppua haluaa myöhemmin muokata, esimerkiksi kausien värimaailman mukaan, onnistuu se lähettämällä tai tuomalla kimppu Humun puodille Kotkaan. Kimpusta käytetään osa kukista uudelleen, jolloin uuden muokatun kimpun hinnat ovatkin selkeästi edullisempia.

Kysyäksesi lisää ole yhteydessä sähköpostitse info@kukkahumu.fi, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Tuotteiden nouto on Somistevuokraamo Humun puodilta Kotkasta. Postimaksut lisätään postitettaviin tuotteisiin. Isompien kukka-asetelmien toimitus sopimuksen mukaan.

KukkaHumu on osa Somistevuokraamo Humun yritystä. KukkaHumun tuotteet eivät ole vuokratuotteita.

KukkaHumun palvelut löydät alla olevaa linkkiä painamalla.