Somistevuokraamo Humu on perustettu intohimoisen juhlien järjestäjän toimesta, joka haluaa luoda harmonista juhlatunnelmaa asiakkaiden toiveita kuunnellen. Somistevuokraamo Humu on somistetuotteiden vuokrausta, somistamista ja somistamiseen liittyvää neuvontaa tarjoava pienyritys. Idea yrityksen perustamisesta lähti kun monesti itsekin juhlia järjestäessä on joutunut etsimään, ostamaan sekä hakemaan mieleisiä tuotteita eri paikoista ja käyttämään näin turhankin paljon aikaa juhlien järjestämiseen.

Juhlia järjestetään usein nopeallakin aikataululla, jolloin on mahtavaa jos juhlatuotteet voi hankkia nopeasti ja vaivatta yhdestä paikasta. Kun yhteensopivat tuotteet on suunniteltu jo valmiiksi upeiksi kokonaisuuksiksi jää suurempi suunnittelu pois. Somisteiden säilytystäkään ei tarvitse miettiä, puhumattakaan tuotteiden edelleen myynnistä. Humun perustamisen tarkoituksena onkin ollut, että harmonisten ja ikimuistoisten juhlien järjestäminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta kaikille. Humun visiona on mahdollistaa ikuiset juhlat – juhlat jotka jäävät elämään!

Palveluita tarjotaan niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Somisteet on valittu yhteensopiviksi kokonaisuuksiksi, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta. Somisteita voi käyttää tällöin monenlaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi hääpaikan somistamiseen, perhejuhliin kuin yrityksienkin illan viettoihin. Somisteita vuokrataan myös yritystilojen somistukseen sekä kuvausrekvisiitaksi. Humu auttaa myös somistussuunnittelussa sekä tulee somistamaan tilat puolestanne.

Palvelua tuotetaan pääsääntöisesti Kaakkois-Suomen alueella, mutta tilanteen ja tarpeen vaatiessa myös muualla Suomessa.

Ihanaa olla mukana elämäsi humussa!

-Veera-